Nyheder - www.garderforeningenvejle.dk

Gå til indhold

Hoved menu:

1: PBS/Kontingent/Tilmelding
Ved tilmelding til PBS skal medlemsnummer bruges, dette fås hos undertegnede,
der også kan foretage tilmeldingen.
Ved egen tilmelding af kontingent indbetaling via PBS : Se under Links.
Meddel foreningen Din Mail adresse, hvis ikke dette allerede er sket,
eller den er blevet ændret.
Har Du spørgsmål er Du velkommen til at kontakte undertegnede:
Sekretær Kai Hansen, Tlf.: 24 84 48 25 Mail:k.internet38@gmail.com

2: Garderkort
Garderkort kan afhentes hos sekretæren for 10,00 kr.
Eller ved indbetaling af 16,00 kr. på Reg.nr. 1682 Konto nr. 32 24 03 14 82

3:
DEN KGL. LIVGARDE AFHOLDER BLÅ FEST på Hotel Munkebjerg
1/II/Den Kongelige Livgarde v/Kaptajn, Kompagnichef D. E. Windekilde
Kommer til Vejle den 2. marts 2019.
Kompagniet på ca. 150 gardere i blå Vagtuniformer, samt Tamburer kommer til Vejle hvor Vejle Garderforening har arrangeret en march fra Bryggen / Søndertorv i Vejle kl. 11.15 op af Søndergade, til højre ned af Kirkegade, / Havnegade til Havnen , af Østerbrogade til venstre ad Strandgade., Kalkbrænderigade over Nørrebrogade igennem Lysreguleringen der til venstre og igen til venstre langs med Bygningen Bones på Nørretorv, derfra til højre ad Vestergade hvor der ved Springvandet, laves en ”TATTOO” vending, tilbage ad Vestergade, til Nørretorv kl. 11.30, hvor der gøres holdt for tildeling af èn øl/vand til garderne for at få tid til at hilse på deres ledsagere familie og byens borgere inden afmarch kl. 11.50 ad Nørregade/ Torvegade til Pladsen foran Rådhuset inden der stille op på Trappen foran Rådhuset til fotografering sammen med Borgmesteren inden Reception på Rådhuset kl. 12.00.
        Fra Regimentet er der rettet forespørgsel til vor Garderforening om vi vil være behjælpelig med gennem planlægning og gennemførelse af marchen gennem byen.
Hvis du har mulighed for det, vil vi meget gerne, om du kan deltage sammen med et antal kammerater i arrangementet?
Ring og aftal nærmere så vi kan støtte de unge gardere og vise Vejle frem på bedste vis. Møde tid og sted Bryggen kl. 10.00
Med Garder hilsen Kai Hansen
tlf.24844825 - eller Mail

4: 15 mtr SKYDNING
Afholdes i år lørdag den 9. marts 2019 kl. 13.00-16.00 i Hældagerhallen, Nørremarksvej 157
7120 Vejle Ø
Hallen/Skydebanerne er åbne fra kl. 13.00 til 16.00
Da I har aftjent Jeres værnepligt ved Livgarden, må I også kan skyde, derfor mød nu op.
Formanden stiller med brød og kaffe.

.

Tilbage til indhold | Retur til hoved menu